Een bus met chauffeur huren?

Busreizen met of zonder overnachting in Nederland, Duitsland, Luxemburg en België of elders in Europa

Gewoon de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs, en wel in die volgorde! Of het nu een dagtocht, transfer, excursie- of rondreis is, uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort.

Je busreis in 3 stappen geregeld

Plan je busreis

Geef aan waar je naartoe wilt, waar je wilt worden opgehaald en hoe laat je er moet zijn. Oh, en vergeet niet om de grootte van de groep aan te geven…
Check!

Top! De prijs, die weet je meteen. Dankzij onze samenwerking met verschillende busmaatschappijen kunnen wij de beste prijs garanderen.
Betaal pas later!

Je krijgt natuurlijk een bonnetje van ons met alle betaalgegevens. Je hoeft niet gelijk te betalen, dat kan later, uiterlijk 14 dagen voor vertrek van je reis.

Voor elke gelegenheid een bus

Schoolreisjes

“We zijn er bijna, we zijn er bijna!” 
Horizon Tours Bus huur vervoert jouw leerlingen veilig en comfortabel naar pretparken, dierentuinen, musea en tal van andere bestemmingen in Nederland en daarbuiten.
Evenementen/Festivals

Bruce Springsteen op het Malieveld, Rihanna of Coldplay in de Arena? De nieuwjaarsduik in Scheveningen: overal waar u met groepen vanaf 15 personen naar toe wilt, leveren wij uitmuntend vervoer met lekkere catering wanneer u wenst. Maar altijd; comfortabel, veilig en voordelig!
Bedrijven & verenigingen,

Een rondrit met uw collega´s en klanten door uw werkgebied, of dit er nu 15, 50 0f 500 zijn wij leveren u kwalitatief en hoogstaand vervoer.

Horizon Tours Bus huur staat voor:

  • Een ruime selectie moderne touringcars voorzien van alle comfort
  • Scherpe tarieven zonder poespas
  • Veilig en gastvrij worden vervoerd door deskundige en getrainde chauffeurs