Groepsreizen op maat; alles goed geregeld!

Als u met een groep op reis gaat, zorgen wij voor een bijzondere ervaring. Organiseert u een reis voor uw bedrijf, vereniging, familie of heeft u jubileum te vieren? Met onze jarenlange ervaring en inspirerende ideeën helpen wij u een onvergetelijke reis samen te stellen.

Horizon Tours nodigt u van harte uit om uw wensen op tafel te leggen. Wij stippelen graag een perfect passend arrangement voor u uit. Wij kunnen natuurlijk onze website als inspiratie gebruiken maar het programma kan ook geheel op maat worden gemaakt conform uw wensen. Of u nu met de bus weg wilt, per trein, boot of eigen auto wilt reizen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij u alle mogelijke bestemmingen binnen en buiten Europa aanbieden.

Wij verzorgen graag uw vervoer en verblijf voor u maar ook kunnen wij een compleet verzorgd programma voor u regelen inclusief leuke excursies, diners, feestavond etc. Of het nu gaat om een personeelsuitje, een verzorgd familieweekend of een incentive om uw medewerkers te belonen, Horizon Tours is graag uw reispartner.

Voor groepen hanteren wij een minimum van ca. 15 personen. Om tot een passend voorstel te komen is het wel van groot belang dat u ons zoveel mogelijk informatie geeft. Kortom, samen met u maken we er een perfecte reis van.

Horizon Tours regelt alles van A tot Z
– jarenlange ervaring in het organiseren van groepsreizen
– gratis op maat gemaakte offerte
– gehele traject bij één contactpersoon
– onbegrensde mogelijkheden dankzij een groot netwerk
– creativiteit, flexibiliteit en een enorme dosis (reis)ervaring
– alles perfect geregeld, wij laten niets aan het toeval over
– uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding