Op zoek naar een nieuwe beleving, in een groep?

Met onze persoonlijke service en passie voor reizen zorgen we voor unieke ervaringen. Geen twee reizen zijn dezelfde, want we streven er naar aan te voelen waar wij voor u het verschil kunnen maken !

Groepen

Een dagje weg met uw vereniging, collega’s, familie of vrienden?  Wij kennen de leukste bestemmingen in  Nederland, België en daarbuiten.  Al jarenlang zijn wij uw partner op het gebied van adviseren, organiseren en uitvoeren van groepsreizen.  Wij verzorgen uw reis van A tot Z inclusief vervoer, toegang en lunch/diner.  

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte via mail: info@horizontours.nl of telefonisch op 0252-543118

Bedrijven

Bent u op zoek naar een originele manier om uw werkrelaties te bedanken? Behoefte aan een teambuilding event ? Verdienen uw medewerkers een origineel uitstapje?

Horizon Tours verzorgt Excursies voor kleine en grote groepen in combinatie met vervoer, activiteiten, overnachtingen en entreetickets. Groepsreizen, VIP arrangementen, team-buildings en incentive trips worden op maat voor uw groep georganiseerd:

  • Een originele stedentrip met toegangstickets tot een evenement of sportwedstrijd?
  • Een onvergetelijke Midweek-ski? Onze Luxe Touringcars brengen u uitgerust op uw bestemming!
  • Een teambuilding met een survival tintje? Geen avontuur is voor ons te groot!

Wilt u uw volgende uitstap, groot of klein, door Horizon Tours laten organiseren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?  Contacteer William of Marcel via info@horizontours.nl en wij helpen u graag verder! 

Scholen

Horizon Tours is al jaren de vaste vervoerspartner van verschillende lagere, middelbare en hogescholen.

Wij organiseren en verzorgen:

  • Leerlingenvervoer, zwem- en gymvervoer
  • Excursies
  • Eendaagse schoolreizen
  • Meerdaagse schoolreizen(citytrip, avontuur, wintersport,…)

Vraag hier onze School Brochure aan info@horizontours.nl

Verenigingen

Samen met je sportclub of hobbyclub een leuke gepersonaliseerde Excursie uitwerken?  Daarvoor moet je bij Marcel of William zijn voor de groepsreizen op maat.

William heeft jarenlange ervaring in het buitenland opgedaan en werkt samen met u uw reis op maat uit.  Marcel is internationaal Touringcar Chauffeur en heeft jarenlange ervaring met het ontdekken, samenstellen en uitvoeren van reizen voor de reislustigen.

Stuur een mail naar Marcel: marcel@horizontours.nl of naar William: william@horizontours.nl

Of… vraag direct uw offerte aan via info@horizontours.nl