• Details
 • Dag programma
 • Inklusief
 • Exclusief
 • Reviews
 • Reserveer hier

Dagtocht Orchideeën & het Venetië van het Noorden

Giethoorn is vanuit het water ontstaan en laat zich het liefst

vanaf het water bewonderen door middel van een rondvaart. In de middag

bezoeken we de grootste tropische tuin van Europa en reizen we van

werelddeel naar werelddeel in De Orchideeën Hoeve!

Ochtend
Giethoorn is vanuit het water ontstaan en laat zich het liefst vanaf het water bewonderen. U maakt een prachtige tocht door het oude dorp en over het meer. Onderweg passeert u fraaie boerderijtjes, talloze bruggen, vonders en vele bezienswaardigheden. De schipper kent Giethoorn als geen ander en zal uw rondvaartervaring vergezellen van mooie anekdotes over Giethoorn.

Middag
Ooit wel eens een wereldreis gemaakt? Bezoek de grootste tropische tuin van Europa en reis van werelddeel naar werelddeel in De Orchideeën Hoeve! Duizenden soorten wilde en zeldzame orchideeën, tropische vogels, kleurrijke Lori’s, reptielen en koikarpers zijn op natuurlijke wijze samengebracht in de Maleisische, Orchideeën- en Lorituin. In de Vlinder Vallei, Europa’s grootste vlindertuin, vliegen meer dan tweeduizend vlinders. Nieuw is de Lorituin. Ontdek in de Lorituin een wereld met meer dan tachtig kleurrijke Lori’s van de Blauwe Bergen en voer de papegaaitjes zelf met een voederbakje nectar. De Lori zal voorzichtig op uw arm landen en zich tegoed doen aan de heerlijke nectar. Voor alle leeftijden een unieke ervaring!

Giethoorn is vanuit het water ontstaan en laat zich het liefst vanaf het water bewonderen door middel van een rondvaart. In de middag bezoeken we de grootste tropische tuin van Europa en reizen we van werelddeel naar werelddeel in De Orchideeën Hoeve!

Itineraries

Dag programma

Date : 13/02/2021

Time : 8:00 am

Orchiedeen en giethoorn

Ochtend Giethoorn is vanuit het water ontstaan en laat zich het liefst vanaf het water bewonderen. U maakt een prachtige tocht door het oude dorp en over het meer. Onderweg passeert u fraaie boerderijtjes, talloze bruggen, vonders en vele bezienswaardigheden. De schipper kent Giethoorn als geen ander en zal uw rondvaartervaring vergezellen van mooie anekdotes over Giethoorn. Middag Ooit wel eens een wereldreis gemaakt? Bezoek de grootste tropische tuin van Europa en reis van werelddeel naar werelddeel in De Orchideeën Hoeve! Duizenden soorten wilde en zeldzame orchideeën, tropische vogels, kleurrijke Lori’s, reptielen en koikarpers zijn op natuurlijke wijze samengebracht in de Maleisische, Orchideeën- en Lorituin. In de Vlinder Vallei, Europa’s grootste vlindertuin, vliegen meer dan tweeduizend vlinders. Nieuw is de Lorituin. Ontdek in de Lorituin een wereld met meer dan tachtig kleurrijke Lori’s van de Blauwe Bergen en voer de papegaaitjes zelf met een voederbakje nectar. De Lori zal voorzichtig op uw arm landen en zich tegoed doen aan de heerlijke nectar. Voor alle leeftijden een unieke ervaring!

Programma zoals beschreven

2 x koffie/thee

Rondvaart Giethoorn

Entree De Orchideeën Hoeve

Koffietafel met kroket

Uitleg Orchidee, Lori of Vlinder

Orchidee in cadeauverpakking

Uitgaven van persoonlijke aard

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dagtocht Orchideeën & het Venetië van het Noorden”

 • Pricing Name
  Start
  End
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Pricing Name Dagtocht Orchideeën & het Venetië van het Noorden
  Start maandag 18/01/2021
  End maandag 18/01/2021
  1 - 50 Personen
   
  Available Seats: 50

  Volwassen ( 1 - 50 Personen ) 64.95 0.00 /Person

  - +