• Overview
  • Trip Outline
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
  • FAQ

Disneyland® Parijs is dé plek waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven en ook ouderen het innerlijke kind in zich naar boven zullen halen. Beleef de fantastische attracties waaronder de Space Mountain en The Tower of Terror.

Geniet daarnaast van de verschillende parades, de spectaculaire shows en de leukste Disney winkeltjes. Maak een leuke foto als aandenken en een babbeltje met één van de Disneyland® Parijs figuren. Eindeloos plezier met het hele gezin in een wereld van magie waar verbeelding tot leven komt.

Boek nu deze schitterende busreis met Horizon Tours en geniet van alles wat Disneyland® Parijs u te bieden heeft! 

No details found.

Itineraries

Dag Programma

Date : 16/03/2024

Dagje Disneylam Parijs

Omschrijving
Bezoek nu Disneyland® Paris het leukste attractiepark van Europa. Maak kennis met de bekendste Disney helden zoals Mickey Mouse en Donald Duck en beleef de echte Disney magie. Helden als Woody en Buzz Lightyear uit de film Toy Story kunt u ontmoeten in het Walt Disney Studios® Park. Geniet en kijk uw ogen uit!

Disneyland® Paris is dé plek waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven en ook ouderen het innerlijke kind in zich naar boven zullen halen. Beleef de fantastische attracties waaronder de Space Mountain en The Tower of Terror.

Geniet daarnaast van de verschillende parades, de spectaculaire shows en de leukste Disney winkeltjes. Maak een leuke foto als aandenken en een babbeltje met één van de Disneyland® Paris figuren. Eindeloos plezier met het hele gezin in een wereld van magie waar verbeelding tot leven komt.

Boek nu deze schitterende busreis met Slangen Reizen en geniet van alles wat Disneyland® Paris u te bieden heeft!

Programma
In de vroege ochtend passeren we de Nederlandse grens per luxe touringcar en zal de reis naar Disneyland® Parijs beginnen. U heeft tot ongeveer 20.00 uur vrije tijd om te genieten van al het moois deze attractieparken u te bieden hebben. Na deze onvergetelijke dag zullen we in de vroege ochtend weer terugkeren op de opstapplaats. Hiermee zal deze prachtige dagtocht Disneyland® Paris eindigen.

Let op: U bent in Disneyland® Paris op de datum die u boekt, u vertrekt in de avond/nacht ervoor!

Het kan voorkomen dat u in dezelfde touringcar reist als de passagiers die geen entreeticket voor Disneyland® Paris hebben geboekt. In dit geval wordt er eerst in het centrum van Parijs gestopt, daarna wordt er doorgereden naar Disneyland® Paris.

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entreeticket voor Disneyland® Parijs (1 Dag, 1 Park)

No details found.

Please wait...

No Details Found