• Overview
  • Trip Outline
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Beoordeling(en)
  • Booking
  • FAQ

De prachtige stad Londen biedt veel uitgebreide winkelmogelijkheden en telt meer dan 30.000 winkels waar shopliefhebbers hun hart kunnen ophalen. De mooiste winkelstraten van London zijn Oxford Street, Regent Street en Bond Street. Vergeet daarnaast ook niet een bezoek te brengen aan Harrods, het meest indrukwekkende warenhuis van de stad.

Naast de talloze winkelmogelijkheden bevinden zich in de stad verschillende leuke wijkjes, historische bezienswaardigheden en schitterende parken. Breng onder meer een bezoek aan de Big Ben, maak een wandeling over de Tower Bridge en bekijk de mooiste kerk van Londen; de Westminster Abbey. Proef de lekkerste hapjes op de Borough Market, de oudste en de bekendste streetfood market van Londen.  

Een andere indrukwekkende must see in de stad is Buckingham Palace met de daarbij behorende wisseling van de wacht. Leuk om te zien is ook Piccadilly Circus dat ook wel het Times square van Londen wordt genoemd. Op dit bekende plein is het altijd gezellig druk en ziet u overal enorme reclameborden met neonverlichting.

Boek deze reis met Horizon Tours en geniet van alles wat Londen te bieden heeft! 

LET OP! Vanaf 1 oktober 2021 heeft u een geldig paspoort nodig voor te reizen naar Engeland.

No details found.

Itineraries

Dag Programma

Date : 15/06/2024

Dagje London

In de avond/nacht vóór de door u geboekte aankomstdatum zal de reis naar Londen van start gaan. We vertrekken richting Calais of Duinkerken waarna we via de Eurotunnel of per ferry in Engeland arriveren. In Engeland aangekomen rijden we per luxe touringcar naar de stad Londen.

Bij aankomst in de stad starten we met een korte stadsrondrit langs verschillende bekende bezienswaardigheden. Zo rijden we onder andere langs de London Eye, de Tower Bridge, Buckingham Palace, de Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus en Trafalgar square. De geplande stadsrondrit is onder voorbehoud in verband met de rij- en rusttijdenwet.

Na de stadstour zal de chauffeur u afzetten bij Victoria Embankment. Vanuit hier begint uw vrije tijd (minimaal 9 uur) en kunt u Londen op eigen gelegenheid verkennen. In de avond beginnen we aan de terugreis waarna we in de vroege ochtend zullen terugkeren op de door u geboekte opstapplaats.

Let op: U bent in Londen op de datum dat u boekt, u vertrekt in de avond/nacht ervoor!

Voor deelname aan deze reis bent u verplicht in het bezit te zijn van een geldig paspoort.
Vanaf 1 oktober 2021 is een identiteitskaart géén geldig reisdocument meer. U dient van iedere reiziger het documentnummer en de vervaldatum van het paspoort in te vullen.

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Overtocht per ferry/Eurotunnel
  • Korte stadsrondrit (onder voorbehoud)

No details found.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Een Dagje Londen 15-06-2024”

Please wait...

No Details Found