• Overview
  • Trip Includes
  • Beoordeling(en)
  • Booking

De kerstmakt Düsseldorf is toch wel een van de leukste kerstmarkten van Duitsland.  Als liefhebber van kerstmarkten mag u die in Düsseldorf eigenlijk niet missen! Op maar liefst zes verschillende pleinen vindt u de leukste kraampjes. Omdat de pleinen met elkaar in verbinding staan, wandelt u ongemerkt over de gehele kerstmarkt in Düsseldorf. 

Tijdens de dagtocht kerstmarkt Düsseldorf neemt Horizon Tours u mee naar een van de mooiste steden van Duitsland. De kastanjebomen in het centrum van de stad zijn sfeervol verlicht en overal vindt u kraampjes met glühwein en leuke cadeautjes voor onder de kerstboom. Slenter van plein naar plein tijdens de dagtocht kerstmarkt Düsseldorf en geniet van de kerstsfeer. Zin om te schaatsen? Ook dan komt u tijdens deze dagtocht aan uw trekken op de Gustaf Grundgens Platz. Daar staat een schaatsbaan van 450m2.

Vanuit Nederland eindigt de busreis naar de kerstmarkt in Düsseldorf rond 11:30 uur. U heeft tot in de avond de tijd om op uw gemak van de prachtige stad in kerstsfeer te genieten. Bezoek zeker de kraampjes op de Marktplatz die in dezelfde historische stijl als de pandjes in de omgeving zijn opgezet. De kerstmarkt op de Heinrich-Heine Platz is weer geheel in Jugendstil opgetrokken. Elk plein van de kerstmarkt in Düsseldorf heeft zo een geheel eigen karakter. En dat maakt een dagtocht naar de kerstmarkt Düsseldorf meteen zo bijzonder. We nodigen u dan ook uit samen met ons de busreis naar de kerstmarkt Düsseldorf te maken.

U arriveert tussen 11.00/11.30 uur, het terug vertrek is om 19:00 uur.

Minimum aantal deelnemers 35 personen.

Reis per luxe touringcar

koffie,thee,warme chocolademelk 

iets lekkers bij de koffie

veel ruimte voor uw kerstinkopen

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kerstmarkt Düsseldorf”

Please wait...