• Details
 • Dag programma
 • Inclusief
 • Reviews
 • Reserveer hier

Vanuit Amsterdam wordt er een dagtocht georganiseerd naar het bloemenpark Keukenhof in Lisse. Als extra krijgt u ook nog eens een rondleiding op de gezellige bloembollen kwekerij De Tulperij zodat je alles te weten komt over de bloembollenteelt, en aansluitend nog een mooie tourtocht door de bollenvelden.

No details found.

Itineraries

Dag programma

Date : 24/04/2021

Dagtocht naar Keukenhof en De Tulperij. Bij Keukenhof kan je genieten van de meer dan 7 miljoen voorjaarsbloemen. Het is de manier om optimaal te genieten van de natuur die weer tot bloei komt. Het bloemenpark trekt elk jaar meer dan een miljoen bezoekers van over de hele wereld. Het wordt dan ook het mooiste lentepark ter wereld genoemd. Steeds meer Nederlanders ontdekken Keukenhof en komen een dagje genieten van de schitterende bloemenpracht en de echte Hollandse sfeer. Bloembollen kwekerij De Tulperij ligt in Voorhout, Slechts 3 kilometer van het bloemenpark. Al ruim 5 jaar worden er rondleidingen georganiseerd voor toeristen en recreanten. Hierbij hoort u het enthousiaste verhaal van Daan over zijn werkzaamheden op het land. Uiteraard is er ook ruimte voor het maken van mooiste foto’s van de bloeiende bloemenvelden. Deze dagtocht kost je slechts € 53,00 per persoon en is inclusief busreis met koffie/thee onderweg, entree Keukenhof, een rondleiding bij de gezellige bloembollen kwekerij De Tulperij en een korte tour door de bollenvelden. De busreis is geschikt voor jong & oud. Programma busreis Keukenhof ‘s Ochtends vertrek Vanaf Amsterdam Sloterdijk(station) richting Lisse Bezoek aan de Bloembollen Kwekerij De Tulperij met rondleiding van 12.00 tot 13.00 uur Bezoek aan Keukenhof (je hoeft niet in de kassarij te staan) van 13:30 tot 17:30 uur

Deze dagtocht kost je slechts € 53,00 per persoon en is inclusief busreis met koffie/thee onderweg, entree Keukenhof, een rondleiding bij de gezellige bloembollen kwekerij De Tulperij en een korte tour door de bollenvelden. De busreis is geschikt voor jong & oud.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Keukenhof, Bollenroute en Tulperij”

 • Pricing Name
  Start
  End
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Pricing Name Keukenhof
  Start maandag 18/01/2021
  End maandag 18/01/2021
  1 - 50 Personen
   
  Available Seats: 50

  Volwassen ( 1 - 50 Personen ) 53.00 0.00 /Person

  - +