Destination: Duitsland

Filter By

Please login to add your wishlists.

Dagtocht Volkswagen & Graanrepubliek 11-10-2024

Na de ophaalroute rijden we naar Emden voor een bezoek aan Volkswagen, een uniek uitje voor alle autoliefhebbers. Hier kunt u oude en nieuwe Volkswagens bezichtigen. Kijk tijdens de rondleiding mee hoe de nieuwe Volkswagens geproduceerd worden en klaar gemaakt worden om vervoerd te worden naar de VW dealers. Tijdens de rondleiding maakt u een wandeling van ongeveer 2,5 km door de 4.100.000 vierkante meter grote fabriek.

(0 Reviews)
99.00
Please login to add your wishlists.

Dagtocht Meyer Werft & Berentzen Hof 18-10-2024

Bekijk hoe de grootste cruiseschepen ter wereld worden gebouwd in Papenburg, net over de grens in Duitsland! Bij de Meyer Werft krijg je een ruim 2 uur durende rondleiding waarbij je alles over de werf en zijn geschiedenis, de schepen en de overtocht van de boten over de rivier de Ems te horen krijgt. Tijdens deze exclusieve rondleiding wordt u rondgeleid door de bouwhal.

(0 Reviews)
99.00
Please login to add your wishlists.

Kerstmarkt Oberhausen 14 December 2024!

Oberhausen staat bekend om haar mooie kerstmarkt met ruim 150 leuke en sfeervolle kraampjes, livemuziek en allerlei activiteiten voor jong en oud. De oude markt in Oberhausen wordt omgebouwd tot een geweldige traditionele kerstmarkt die zeer populair is onder de Nederlanders. Geniet hier van lekkere hapjes, gezellig kerstshoppen en drink een traditionele Glühwein.

Naast het bezoeken van de kerstmarkt is het bekende winkelcentrum CentrO ook meer dan een bezoek waard. Met maar liefst 200 winkels is in de maanden november en december het winkelcentrum sprookjesachtig verlicht en schitterend gedecoreerd. Er is voor ieder wat wils. Van grote internationale merkenwinkels tot kleinere boetieks. Wilt u liever een specialer cadeautje zoals een handgemaakte houten schaal of een gebreide muts? Dan bent u op de kerstmarkt van Oberhausen aan het juiste adres.

Boek nu met Horizon Tours en geniet van de kerstsfeer in Oberhausen!

(0 Reviews)
40.00