HTC Autotransport

Laat voordelig uw auto transporteren door een getrainde chauffeur

Bent u op zoek naar autotransport? Onze medewerkers halen en brengen dagelijks vele auto’s door heel Nederland en België.
Met een landelijke dekking aan getrainde chauffeurs heeft Horizon Tours Chauffeursdiensten dé perfecte oplossing. Mede dankzij een flexibele instelling en een goede training zijn wij 24/7 inzetbaar. De chauffeurs kunnen op een dag meerdere auto’s transporteren, hierdoor bieden wij voor het transport van een voertuig een zeer scherp tarief, inclusief gratis verzekering aan.

De chauffeurs die uw auto vervoeren

Horizon Tours Chauffeursdiensten werkt met ervaren chauffeurs. Een chauffeur wordt geselecteerd op basis van zijn rijvaardigheid, wegenkennis en verzorgdheid. Alle chauffeurs hebben grote kennis van het wegennet, hierdoor zullen zij altijd de snelste route naar uw bestemming weten te nemen.Horizon Tours Chauffeursdiensten instrueert hoe de chauffeurs zich dienen te gedragen en welke etiquette van toepassing zijn. Een ervaren chauffeur weet hoe hij moet handelen in elke situatie. Horizon Tours Chauffeursdiensten levert alleen maar ervaren en representatieve chauffeurs aan, om uw autotransport zo soepel en veilig te laten verlopen.