Schoolreisje met Horizon Tours

Alle kinderen zitten uitgelaten in de bus, ze kletsen er volop los… De dag waar ze zo naar hebben uitgekeken is eindelijk daar: de dag van het schoolreisje! Samen met u zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke dag gaat worden.

Laat de organisatie maar aan ons over

Een schoolreisje organiseren kost een hoop tijd. Maak het u gemakkelijk door de activiteit en het vervoer door ons te laten regelen. Kortom: wij nemen u alle zorgen uit handen. Samen met u zorgen we ervoor dat het schoolreisje een onvergetelijke dag wordt voor uw leerlingen.

Alleen het vervoer door ons laten regelen

Als u alleen het vervoer door ons wilt laten regelen, dan kan dat ook. Voor iedere groepsgrootte hebben wij passend vervoer.

Voordelig tarief? Ga in de winter of lente op schoolreis!

Wilt u zeer voordelig een schoolreisje boeken? Kies er dan voor om in de maanden van november tot en met maart op schoolreis te gaan. De tarieven zijn dan nog lager en er zijn genoeg mogelijkheden om een schoolreisje te organiseren. Meestal is het in deze tijd van het jaar ook minder druk in de verschillende attractieparken.

Onze tips voor een schoolreisje

Pretparken

Efteling

Vanaf midden november beleeft u in de Winter Efteling de meest onvergetelijke en warmste momenten. Voor uw leerlingen natuurlijk een magische beleving om de Efteling een keer in de winter mee te maken.

Toverland

Met de hele klas naar Toverland? Attractiepark Toverland heeft vanalles in huis: spannende achtbanen, uitdagende klimtoestellen, waterbanen en noem maar op. Toverland is al jaren populair onder de schoolreisjes.

Bobbejaanland

Plezier voor groot en klein. Bobbejaanland heeft meer dan 40 attracties, dus voor iedereen valt er wel iets te beleven in ’t plezantste land.

Phantasialand

Met 6 unieke themawerelden en meer dan 40 attracties en shows voor alle klassen en leeftijden valt er in Phantasialand meer dan genoeg te beleven. Het park is van 1 april tot en met 3 november geopend. Phantasialand ligt net over de grens in Duitsland, in Brühl bij Keulen.

Slagharen

Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractie-& Vakantiepark Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows!

Plopsaland

Plopsaland De Panne is een themapark aan de Belgische kust, opgebouwd rond de populaire Studio 100-figuren Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Amika, Bumba en hun vriendjes. Plopsaland combineert de magie van deze figuren met het plezier van prachtige attracties op kindermaat in familiale sfeer.

Walibi

Alle spreekbeurten afgevinkt? Werkstukken ingeleverd? Toetsen achter de rug? Dan is het tijd voor het ultieme schoolreisje! Ineens blijken die lieve giechelmeisjes het hardst te kunnen schreeuwen, verandert die rustige jongen in een extreme loopinglover en krijgt de dondersteen van de klas knikkende knieën van Goliath. Is niet iedereen een achtbaanheld? Er is genoeg te beleven! Zo leren de leerlingen zichzelf en elkaar ook nog eens supergoed kennen! Daarom vinden wij Walibi Holland het leukste schoolreisje van Nederland.