HTC Blessure Vervoer

Een blessure chauffeur maakt u toch mobiel

Blessure vervoer in uw eigen auto door een getrainde chauffeur, vaak vergoed door verzekeraars!

Niet alleen botbreuken en blessures, maar ook mensen met hartklachten of epilepsie hebben goede redenen om een chauffeur te in te huren.
Een ervaren blessure chauffeur vervoert u in uw eigen auto naar elke gewenste bestemming. Doordat wij met alleen met ervaren Chauffeurs werken zijn de chauffeurs 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Onze chauffeurs beschikken over een grote wegenkennis, hiermee weten zij de snelste en beste routes naar uw bestemming.

Hoe gaat dit traject te werk?

Een blessure chauffeur komt naar uw huis- of startadres en haalt u op het gewenste tijdstip op. De blessure chauffeur rijdt u in uw eigen auto veilig en comfortabel naar locatie. Wanneer u slecht ter been bent of ondersteuning nodig heeft, helpen onze blessure chauffeurs u graag. De chauffeur kan op u wachten op locatie of in de tussen uren wanneer er niet gereden wordt naar huis gaan. Wanneer de medewerker naar huis gaat worden de tussenuren niet doorberekend en die hoeft u, of uw verzekeraar, dus ook niet te betalen. Het is ook mogelijk er voor te kiezen om de chauffeur in deze tijd andere werkzaamheden te laten uitvoeren, zoals een boodschap doen of de auto te wassen. Nadat de chauffeur u thuis heeft afgezet zal hij vanaf daar weer met eigen vervoer huiswaarts keren.