Horizon Tours Chauffeursdiensten

Kiest u voor Horizon Tours Chauffeursdiensten dan kiest u voor een betrouwbare, gedegen en no-nonsense samenwerking.  Gewoon doen wat je afspreekt is in de afgelopen jaren onze vaste kernwaarde in organisatie gebleven. Deze betrouwbaarheid vindt u uiteraard ook terug bij onze chauffeurs. Betrokkenheid, flexibiliteit, kwaliteit en beleving staan bij ons hoog in het vaandel.

Wordt zorgeloos gereden met de gratis exclusieve verzekering bij elke rit!

 

 

Met een chauffeur van Horizon Tours Chauffeursdiensten werk ik tussen mijn afspraken door in de auto verder. Ik kom ontspannen en goed voorbereid aan bij mijn volgende afspraak.

 


 

 

Voordelige Tarieven

Zeer voordelige en transparante tarieven. Mede door het gebruik van uw eigen auto, kan het tarief laag gehouden worden!

24/7 Bereikbaar

Onze medewerkers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor uw vragen. u kunt ons altijd bellen of mailen, we staan u graag te woord.

+31 (0)252 54 31 18

Gratis verzekering

Alle klanten krijgen gratis een aanvullende verzekering bij iedere rit met een chauffeur. Hierdoor word u zorgeloos gereden.

 

Betrouwbaar

Wanneer het gaat om vertrouwen, is een goede samenwerking erg belangrijk, wij werken hier voortdurend aan door afspraken na te komen en professionele diensten te verlenen.

Heldere communicatie

Een overzichtelijke website en maar één contact persoon tijden het gehele traject, waarbij een duidelijke interactie is tussen klanten, chauffeurs en het planningsteam.

Prijs / Kwaliteit

Wij streven altijd naar de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding doormiddel van goed getrainde chauffeurs tegen een voordelig uurtarief aan te bieden.


Onze Diensten: