Horizon Tours is opgericht met het oog op het aanbieden van de meest onvergetelijke reizen. Ons doel is om u een reis aan te bieden waaraan u nog vele jaren met het grootste plezier aan terug zult denken. Het verzorgen van een unieke ervaring staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Met behulp van onze interactieve website willen we u zo goed mogelijk informeren en betrekken bij de opzet van onze reisprogramma’s. Onze missie is gericht op het samenstellen en aanbieden van unieke en vooral betaalbare reizen voor al onze klanten. Hieronder zullen de oprichters zich even kort aan u voorstellen:

 

                    MARCEL VAN DUIVENBODEN

Al van kinds af aan is reizen een grote passie voor me geworden. Begin jaren ’90 heb ik mijn eerste ervaring opgedaan met de reiswereld. Ik ben toen twee seizoen als gastheer gewerkt op een internationale pendeldienst naar Spanje. Vanaf dat moment is mijn passie voor reizen alleen maar groter geworden.

In 2004 heb ik het rijbewijs voor een touringcar gehaald en vanaf dat moment ben ik begonnen met mijn droom waar te maken. Sindsdien heb ik 9 jaar gewerkt voor een familiebedrijf in Leiden dat gespecialiseerd is in taxi- en touringcarvervoer. Begin 2013 heb ik ervoor gekozen om mijn carrière voort te zetten bij een grotere organisatie uit dezelfde regio genaamd Koninklijke  Beuk. Hier heb ik verschillende functies aangenomen met betrekking tot internationale vakantiereizen. Hierbij kunt u denken aan chauffeur, reisleider, gastheer en gids. Bij deze organisatie heb ik William ontmoet waarbij we als team gezamenlijk pendelden naar diverse wintersportbestemmingen. Tijdens deze reizen kwam al snel naar voren dat we dezelfde passie voor reizen bezitten en hierdoor is Horizon Tours van de grond gekomen. Graag verwelkom ik u aan boord van een van onze reizen en gaan we er samen voor zorgen om een onvergetelijke ervaring te realiseren !

                      WILLIAM STEEGH

Al op jonge leeftijd was het voor mij duidelijk dat reizen een grote passie voor mij is. Na het afronden van de middelbare school ben ik de horeca ingegaan en heb ik het gastheerschap ontdekt. Ik ben werkzaam geweest in Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Denemarken als Hotel Manager.

Hierna heb ik mijn groot rijbewijs gehaald en heb ik het geluk gehad dat ik van mijn hobby mijn beroep heb mogen maken. Namelijk het verzorgen van reizen op maat. Na een aantal jaren op een touringcar te hebben gewerkt bij de Koninklijke Beuk werd het voor mij duidelijk dat ik mijn reeds opgedane ervaringen goed kon gebruiken tot het opzetten van een eigen bedrijf in deze zelfde branche. Hierbij had ik geluk dat ik Marcel ontmoet heb en dat hij met hetzelfde idee rondliep. We hebben toen besloten om onze krachten te bundelen en onze gezamenlijke passie te gebruiken om voor u een prachtig product neer te zetten waarbij we onvergetelijke reizen kunnen aanbieden. Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten aan boord van een van onze reizen !