HTC Valet Parking

De maatwerkoplossing voor elk parkeerprobleem en een visitekaartje voor uw gasten

U wilt uw gasten net dat beetje extra luxe en comfort bieden? Dat kan met HTC valet parking. Uw gasten stappen voor de deur uit, en onze chauffeurs nemen de auto van uw gast over. De chauffeur parkeert de auto op een veilige parkeerplaats en zorgt ervoor dat de auto weer voor de deur klaar staat zodra de gast aangeeft te willen vertrekken.

Waarom Valet parking van Horizon Tours Chauffeursdiensten?

  • Betrouwbare representatieve chauffeurs
  • Ruime ervaring met grote en kleine valet parking projecten
  • Ook bij een eenmalig project helpen wij u graag
  • Ontlasten van uw zorg omtrent mobiliteit

Met valet parking creëert u een extra bijzondere sfeer bij aankomst en vertrek voor uw gasten. Wilt u meer weten over valet parking?
Stel gerust uw vragen online of neem telefonisch contact met ons op.

Tarieven, gratis verzekering en niveaus

Er worden twee niveaus binnen de Valet Parking service gehanteerd. Hiermee is er voor iedere klant en budget, een oplossing met gepast tarief. De kosten voor deze mobiliteitsoplossing zijn afhankelijk van het aantal benodigde chauffeurs, de duur van het event en de omvang van het terrein. Tijdens het gehele event met bent u volledig en gratis verzekerd voor schade aan auto’s welke is veroorzaakt door een van de chauffeurs.

Budget

Heeft u een logistiek probleem tijdens uw evenement maar weinig ruimte over in uw budgettering? Dan is ons budget pakket mogelijk de juiste oplossing voor u. Onze planners berekenen de minimale benodigdheden aan chauffeurs om een degelijke dienstverlening op uw evenement te kunnen verzorgen zonder dat daar verdere aankleding omheen komt. To the point, uiterst effectief!

Basic

Het basic pakket is zorgvuldig samengesteld. Compleet uitgerust met een chique ontvangstruimte, u kunt rekenen op onze ervaring in de branche. Een van de getrainde coördinatoren zal ter plaatse de representatieve chauffeurs aansturen en zorgen voor een veilige afhandeling van de sleutels van uw gasten. Onze dienst geeft uw evenement een verzorgde en luxe uitstraling!