Op zoek naar een nieuwe beleving, in groep?

Met onze persoonlijke service en passie voor reizen zorgen we voor unieke ervaringen. Geen twee reizen zijn dezelfde, want we streven er naar aan te voelen waar wij voor u het verschil kunnen maken !

Groepen

Een dagje weg met uw vereniging, collega’s, familie of vrienden?  Wij kennen de leukste bestemmingen in  Nederland,België en daarbuiten.  Al jarenlang zijn wij uw parner op het gebied van adviseren, organiseren en uitvoeren van groepsreizen.  Wij verzorgen uw reis van A tot Z inclusief vervoer, toegang en lunch/diner.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte via mail of telefonisch op 0252 54 31 181

Verenigingen

Samen met jouw (senioren) vereniging een leuke gepersonaliseerde uitstap uitwerken?  Daarvoor moet je bij Marcel van Duivenboden zijn.  Marcel heeft jarenlange ervaring met het ontdekken, samenstellen en uitvoeren van reizen voor senioren.

 

Bedrijven

Bent u op zoek naar een originele manier om uw werkrelaties te bedanken? Nood aan een teambuilding event ? Verdienen uw medewerkers een origineel uitstapje?

Horizon Tours verzorgt uitstappen voor kleine en grote groepen in combinatie met vervoer, activiteiten, overnachtingen en entreetickets. Groepsreizen, VIP arrangementen, team-buildings en incentive trips worden op maat voor uw groep georganiseerd:

  • Een originele stedentrip met toegangstickets tot een evenement of sportwedstrijd?
  • Een onvergetelijke short-ski? Onze nightliner brengt u uitgerust op uw bestemming!
  • Een teambuilding met een survival tintje? Geen avontuur is voor ons te groot!

Wilt u uw volgende uitstap, groot of klein, door Horizon Tours laten organiseren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?  Contacteer William of Marcel.

Scholen

Horizon Tours is al jaren de vaste vervoerspartner van verschillende lagere, middelbare en hogescholen.

Wij organiseren en verzorgen:

  • Leerlingenvervoer, zwem- en gymvervoer
  • Excursies
  • Eendaagse schoolreizen
  • Meerdaagse schoolreizen(citytrip, avontuur, wintersport,…)