Feesten en Partijen

Bruiloftsvervoer regelen

Op de mooiste dag van jullie leven wil je dat alles vlekkeloos verloopt. Vindt jullie bruiloft op meerdere locaties plaats? Of heb je een grote familie die een eindje moet reizen voor jullie trouwerij? Als bruidspaar heb je al zoveel te organiseren; wij nemen het vervoer graag uit handen. Afhankelijk van de groepsgrootte is een touringcar of onze minibus de ideale oplossing voor jouw vervoersdilemma. Het bruidspaar kan natuurlijk zelf kiezen of het ook met de gasten meereist of apart vervoer neemt.

De voordelen:

  • Er hoeft geen rekening te worden gehouden met de hoeveelheid parkeerplaatsen bij diverse locaties.
  • Geen parkeerkosten voor jullie gasten.
  • De gezelligheid begint al in de bus, dus je feestje komt al goed op gang.
  • Het bruidspaar kan ervoor kiezen om samen met de gasten te reizen.
  • Iedereen komt gelijktijdig aan op jullie locatie.

Welke touringcar kiezen?

Wij denken graag met je mee om de juiste keuze uit het wagenpark te maken voor jullie trouwdag. Jullie gasten zitten prinsheerlijk in onze luxe touringcar, of gaan geheel in stijl met de VIP touringcar. Hebben jullie gasten die mindervalide zijn of in een rolstoel zitten? Ook dan heeft Horizon Tours de oplossing voor jou. Zijn jullie met een groot gezelschap, kijk dan eens naar onze dubbeldekker touringcar. Wij beschikken namelijk over 3 rolstoelbussen waarin een lift aanwezig is die ervoor zorgt dat de rolstoelen de bus in worden getild.

Eindeloze mogelijkheden

Een touringcar kan op jullie bruiloft worden ingezet om gasten heen en terug te brengen, maar ook tussentijds worden gebruikt om gasten tussen verschillende locaties te vervoeren. Er zijn heel veel mogelijkheden en wij zoeken graag samen met jullie naar een oplossing. Wat dacht je bijvoorbeeld van het versieren van de bus aan binnen- en/of buitenkant? Om jullie wensen met ons door te nemen kun je het best contact met ons opnemen.