HTC Luchthaven vervoer

Altijd voordelig en zonder zorgen op reis

Hoe werkt luchthaven vervoer?

Horizon Tours Chauffeursdiensten verzorgt voor haar klanten vervoer van en naar de luchthaven. De dienst is ontstaan doordat het parkeren op de verschillende vliegvelden erg prijzig is en het OV nog wel eens voor problemen kan zorgen.
Een chauffeur haalt u thuis op en brengt u in uw eigen auto naar het vliegveld. U wordt afgezet bij de juiste vertrekhal en hoeft zich geen zorgen te maken over het parkeren van de auto. De chauffeur brengt na afloop de auto terug naar uw adres. De chauffeur zal vervolgens wanneer u terug komt weer gereed staan bij de aankomsthal.
Een chauffeur hoeft helemaal niet duur te zijn, onderstaand een rekenvoorbeeld voor luchthaven vervoer.

Zelf parkeren of toch een chauffeur inschakelen?

Optie 1 – Zelf parkeren

Drie weken op vakantie naar de VS. Huisadres is Utrecht en het vliegveld is Schiphol. In deze optie zal er geen gebruik gemaakt worden van een chauffeur.

Parkeerkosten voor drie weken zijn: 

  • € 67,50 voor twee dagen.
  • Elke dag extra € 7,50.
  • Totaal komt dit uit op € 210,-.

Optie 2 – Met chauffeur

Drie weken op vakantie naar de VS. Huisadres is Utrecht en het vliegveld is Schiphol. In deze optie wordt er gebruik gemaakt van een chauffeur.

Een chauffeur voor een rit Utrecht – Schiphol en retour:

  • Enkele rit van 3 uur; €65,85
  • Drie weken later retour, 3 uur; €65,85
  • De totale kosten zijn € 131,70,- (excl. BTW).

Optie 2 is in dit geval bijna €80,- goedkoper. Daarnaast is uw comfort en reisgemak ook dusdanig veel beter.
Voor meer informatie over de prijzen verwijzen we u graag naar onze tarieven.

Hoe gaat dit verlopen?

Onze chauffeur haalt u thuis op en zal uw bagage in de auto plaatsen. Hij brengt u daarna naar de betreffende luchthaven waar hij u bij de juiste vertrekhal afzet. Hij zal daarna uw auto weer op het gewenste adres afleveren, zodat u bij aankomst de auto weer voor de deur heeft staan. U bespaart hiermee veel moeite en onnodige parkeerkosten. De chauffeur kan u op verzoek bij terugkomst ook weer ophalen.