Touringcarchauffeur

Zoals u weet is het jaar 2020 tot dusverre niet wat een ieder er zich van heeft voorgesteld. Ook Horizon Tours heeft uiteraard te maken gehad met de richtlijnen omtrent het Covid-19 virus van het RIVM, en daaruit voorvloeiend het wegvallen van alle boekingen/reizen tot nader order.

Deze periode heeft ons net als zovele aan het denken gezet hoe wij na deze crisis weer een mooie frisse start kunnen maken. Wij hebben daarom besloten onze diensten te gaan uitbreiden.

Horizon Tours Chauffeursdiensten ( HTC ) is per 01-06-2020 begonnen met het faciliteren van chauffeurs.

Wat houdt dit concreet in:

HTC levert vakbekwame, ervaren chauffeurs met meerdere jaren ervaring in de touringcarbranche. De chauffeurs hebben minimaal 10 jaar ervaring op zowel de zgn. dag ritten, meerdaagse vakantie reizen, schoolreizen, dagtochten, vip vervoer, rolstoelvervoer etc. De chauffeurs zijn uiteraard in het bezit van alle benodigde documenten ( Code-95 Medipas, VOG etc ).

Ook zijn onze chauffeurs uiteraard inzetbaar op alle soorten touringcars. Van Minibus ( Type Mercedes Sprinter ) tot en met dubbel dekker.

HTC werkt met heldere afspraken, inzichtelijke tarieven, en leveren chauffeurs op maat, of het nu gaat om een enkele dag, week of maand.

Vooraf krijgt u ( indien gewenst ) een offerte met daarin een overzicht van de totale kosten welke berekend zullen worden.

Maar ook ad-hoc opdrachten vervullen wij desgewenst met plezier, met een minimum van 3 ( drie ) uur.

Wij hanteren een all-in uurtarief, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.  Deze tarieven zijn altijd inclusief reiskosten, exclusief BTW ( 9% ). KLIK HIER VOOR ONZE TARIEVEN

Heeft u interesse in een van onze diensten, of vragen hieromtrent, neemt u gerust contact met ons op, en dan staan wij u graag te woord.

U kunt ons bereiken via onderstaande adressen:

chauffeursdiensten@horizontours.nl

0252-543118

06-37202355 ( William Steegh )

06-29068867 ( Marcel van Duivenboden )

Wij hopen graag van u te horen en u in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet

Team HTC

William en Marcel